Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

H Hotels Collection: Τρία βραβεία απέσπασαν ξενοδοχεία του ομίλου Χατζηλαζάρου

Τρία βραβεία απέσπασαν ξενοδοχεία του ομίλου Χατζηλαζάρου (H Hotels Collection), στα Greek Hotel of the Year Awards 2019.

Σε μια λαμπερή τελετή απονομής που διοργανώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Λυκιαρδοπούλου στην Αθήνα, έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Greek Hotel of the Year Awards από το Hotel & Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

O όμιλος H Hotels Collection απέσπασε τα βραβεία στις κατηγορίες All-inclusive Hotel of the Year και New Resort of the Year για το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Mayia Exclusive Resort & Spa (φωτογραφία), το οποίο άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2018.

Το βραβείο Honorable Mention στην κατηγορία Boutique Hotel of the Year απέσπασε το Boutique 5 Hotel & Spa πέμπτο κατά σειρά ξενοδοχείο της H Hotels Collection, με τη μίνιμαλ αισθητική, την απαράμιλλη αρχιτεκτονική του και την άριστη ποιότητα.

Ο όμιλος H Ηotels Collection, που ξεκίνησε το 1993, αποτελεί μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο να προσφέρει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία. Διαθέτει έξι ξενοδοχεία στη Νότια Ρόδο με συνολική δυναμικότητα άνω των 2.150 δωματίων και μια μεγάλη γκάμα από επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

 

Πηγή: www.rodiaki.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram