Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025

Η HotelBrain στο δίκτυο Endeavor Global

HOTELBRAIN1Στο διεθνές δίκτυο της Endeavor Global εντάχθηκε η HotelBrain, στο πλαίσιο του 51ου διεθνούς πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι 10 – 12 Δεκεμβρίου.

Η εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, εκπροσωπήθηκε στη διοργάνωση από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Πάνο Παλαιολόγο (φωτογραφία).

Με δεδομένο το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χώρας στον τομέα του τουρισμού, η HotelBrain συνεργάζεται με περισσότερα από 60 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Τουρκία και Λίβανο.

Η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις φάσεις της ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου, σε στενή συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία ή/και τους επενδυτές, παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης, δημιουργώντας αναγνωρίσιμα brands και αυξάνοντας παράλληλα την εμπορική τους αξία, με στόχο να βοηθήσει τους ξενοδόχους να επιτύχουν τα προσδοκώμενα λειτουργικά, ποιοτικά και οικονομικά αποτελέσματα.

Από το 1997, έχουν επιλεγεί περισσότεροι από 800 επιχειρηματίες από την Endeavor σε Λατινική Αμερική, Νότιο Αφρική, Τουρκία, Αίγυπτο και Ιορδανία, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 225.000 θέσεις εργασίας και κατέγραψαν έσοδα πάνω από έξι δισ. δολάρια το 2012. Το Σεπτέμβριο του 2012, η Endeavor ίδρυσε το πρώτο της ευρωπαϊκό γραφείο στην Αθήνα.

Πηγή: www.tovima.gr

Φωτογραφία: www.facebook.com/HotelBrain

Share Post