Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Η Domotel αναλαμβάνει τη διαχείριση του Anemolia Resort στην Αράχωβα

ANEMOLIA1

Tη διαχείριση (για 15 χρόνια) του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Anemolia Resort & Conference, που βρίσκεται στην Αράχωβα, αναλαμβάνει από τις αρχές του έτους ο ξενοδοχειακός όμιλος Domotel Hotels & Resorts.
Το Anemolia Resort διαθέτει 103 δωμάτια (63 standard, 14 σουίτες με τζάκι, 16 executive δωμάτια και 10 executive σουίτες με τζάκι), συνεδριακό κέντρο για την εξυπηρέτηση 500 ατόμων και ιδιόκτητο πάρκινγκ για 180 αυτοκίνητα.
Στο ξενοδοχείο θα υλοποιηθεί επενδυτικό πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών του.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα ανακατασκευής ξενοδοχειακής μονάδας στα βόρεια προάστια της Αθήνας, τη διαχείριση της οποίας θα αναλάβει επίσης η Domotel για χρονικό διάστημα 15 ετών. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το ξενοδοχείο με δυναμικότητα 86 δωματίων θα ανοίξει τον προσεχή Μάιο. Η μονάδα κατηγορίας 5 αστέρων θα διαθέτει μεγάλες συνεδριακές αίθουσες για τη φιλοξενία εκδηλώσεων.

DOMOTEL1

Ο όμιλος ελέγχει (ιδιοκτησία ή διαχείριση) σήμερα πέντε ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Σύβοτα, Καρδίτσα και στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο (Καϊμακτσαλάν).
Στα σχέδια της Domotel είναι η περαιτέρω επέκτασή της στο χώρο των μπουτίκ ξενοδοχείων πολυτελείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πηγή: www.kathimerini.gr

Φωτογραφίες & λογότυπο:
www.facebook.com/anemolia, www.facebook.com/DomotelHotelsandResortsinGreece

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του Στάθη Κουσουνή στο kathimerini.gr

Share Post