Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Grivalia: Δημιουργία κορυφαίας ποιότητας ξενοδοχεία στο Όλυμπος – Νάουσα της Θεσσαλονίκης και στα Αστέρια Γλυφάδας


«Έχουμε ρίξει πλέον αρκετό από το βάρος μας στη Grivalia Hospitality», τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της Grivalia Properties, Γιώργος Χρυσικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο portal liberal.gr.

Ο κ. Χρυσίκος τονίζει ότι: «θέλουμε να τελειώσουν οι διαδικασίες με το Όλυμπος Plaza στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να γίνει ποιοτικά το κορυφαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Θεσσαλονίκη. Ένα boutique ξενοδοχείο, υψηλότατων, κορυφαίων προδιαγραφών».

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για το ιστορικό ακίνητο στην οδό Νίκης στη Θεσσαλονίκη, όπου φιλοξένησε για δεκαετίες το φημισμένο εστιατόριο «Όλυμπος – Νάουσα». Το καλοκαίρι του 2017 το κοινό επενδυτικό σχήμα της Grivalia Hospitality με τη «Μακεδονικά Ξενοδοχεία Α.Ε.» (TOR Hotel Group της οικογένειας Τορνιβούκα), με ποσοστά συμμετοχής 65% – 35% αντίστοιχα, πλειοδότησε στο διαγωνισμό της Eurobank και απέκτησε το ακίνητο έναντι 5,5 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, προ ημερών ολοκληρώθηκε η συμφωνία όπου η Grivalia απέκτησε το 80% της εταιρείας «Ναυσικά Α.Ε.», έναντι 30 εκατ. ευρώ. Η Ναυσικά έχει νοικιάσει την έκταση των Αστεριών της Γλυφάδας, που ανήκει στο Δημόσιο, μέχρι τις 31/12/2081.

Πρόκειται για έκταση 280 στρεμμάτων για την οποία ο κ. Χρυσικός τονίζει ότι «έχουμε μεγάλα σχέδια. Ότι φτιάχνουμε θέλουμε να είναι κορυφαίας ποιότητας, όχι βιασύνες, όχι πασαλείμματα, δεν κοιτάζουμε να προλάβουμε τη σεζόν ούτε εστιάζουμε ευκαιριακά και βραχυπρόθεσμα. Θέλουμε να αναδείξουμε την παραλία για τον κόσμο, να αναδείξουμε όλα τα στοιχεία των κτηρίων που υπάρχουν, κλασικά και άλλα, δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του συγκροτήματος. Το οικόπεδο είναι 280.000 τ.μ. και η χτισμένη επιφάνεια θα είναι 23.000 τ.μ. άρα, μόλις 1%».

Τα σχέδια της Grivalia για τα Αστέρια Γλυφάδας, περιλαμβάνουν τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος 400 κλινών σε σουίτες και βίλες, χώρους εστίασης και κέντρα διασκέδασης.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χρυσίκου στο liberal.gr.