Κυριακή 16 Μαϊου 2021

Ο Γρηγόρης Τάσιος επανεκλέχθηκε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Συνεδρίασε (φωτογραφία) χθες και συγκροτήθηκε σε Σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), όπως προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της 15ης Οκτωβρίου 2020:

 

Πρόεδρος: Τάσιος Γρηγόριος
Α΄ Αντιπρόεδρος: Γιαννούλης Εμμανουήλ
Β΄ Αντιπρόεδρος: Βασιλικός Ευγένιος
Γ΄ Αντιπρόεδρος: Σβύνου Κωνσταντίνα
Γενικός Γραμματέας: Τσακαλάκης Μανώλης
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Χατζής Ιωάννης
Ταμίας: Τιμοθεάτος Γεράσιμος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Καλλίας Άγγελος
Έφορος Διεθνών Σχέσεων: Μαϊστράλη Αντιγόνη
Μέλη: Κατσαράς Ευάγγελος, Μανδρίνος Ανδρέας, Τσιτλακίδης Ηρακλής

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε τα εξής:

«Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων στο πρόσωπό μου και η δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην Προεδρία της ΠΟΞ, με αναβαπτισμένη την εντολή από τη Γενική Συνέλευση και το νέο Δ.Σ., σημαίνουν ένα πράγμα για μένα. Το καθήκον να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, εκπροσωπώντας με συνέπεια και αποφασιστικότητα τον κλάδο, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ελληνικό τουρισμό.

Οι ξενοδόχοι έχουμε μπροστά μας το δύσκολο στοίχημα της επιβίωσης της γρήγορης ανάκαμψης. Προσδοκούμε πως η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί στις προτάσεις μας για τη στήριξη του ελληνικού ξενοδοχείου που το αξίζει και το δικαιούται γιατί πάντα έβαζε πλάτη στις δύσκολες στιγμές για τη χώρα. Το μήνυμά μας σε κάθε περίπτωση είναι σαφές και καθαρό. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ξενοδοχείου. Δεν το χρωστάμε μόνον στους εαυτούς μας. Το οφείλουμε στην οικονομία, στην κοινωνία, στην πατρίδα. Ο ελληνικός τουρισμός δεν υπάρχει χωρίς ελληνικά ξενοδοχεία και ελληνική οικονομία δεν υπάρχει χωρίς ελληνικό τουρισμό».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media