Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Greek Hotel of the Year Awards: SUITE OF THE YEAR η προεδρική του NJV Athens Plaza

«SUITE OF THE YEAR» με τη διάκριση «HIGHLY COMMENDED» αναδείχθηκε η Προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza στην τελετή απονομής των Greek Hotel of the Year Awards που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 στο «Κτήριο Amalias 36» στην Αθήνα.

Το βραβείο παρέλαβε η Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza Βάνα Λαζαράκου (φωτογραφία), η οποία στην ομιλία της μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο για την Προεδρική Σουίτα μας, η οποία ανακαινίσθηκε μόλις πριν από εννέα μήνες από την κατασκευαστική εταιρεία AIRTEC και πλέον αποτελεί το σημείο αναφοράς πολυτελούς και υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας στο ιστορικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος. Η ανακαίνισή της αποτελεί παράδειγμα σύγχρονης πολυτελούς διαβίωσης και ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα για το κέντρο της Αθήνας. Η σουίτα μπορεί να ικανοποιήσει στο ακέραιο τις ανάγκες των σύγχρονων και απαιτητικών luxury ταξιδιωτών. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές προσφερόμενες υπηρεσίες του ξενοδοχείου, η Προεδρική Σουίτα συμβάλει στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος της Αθήνας».

 

Η προεδρική σουίτα του NJV Athens Plaza

 

Σχετικά με το NJV Athens Plaza

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν άρτιο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 350 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα.

Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer’s Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών, ενώ το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.