Δευτέρα 20 Μαϊου 2024

Greek Hospitality Awards: Τελετή απονομής για τους κορυφαίους του ελληνικού τουρισμού

Σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, επιστρέφει η μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού με την τέλεση της κορυφαίας εκδήλωσης αριστείας για την ελληνική ξενοδοχία.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) τα Greek Hospitality Awards, θα βραβεύσουν τους κορυφαίους του ελληνικού τουριστικού προϊόντος που με τη δουλειά τους και την απαράμιλλης ποιότητας υπηρεσίες τους, κρατάνε την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις της τουριστικής βιομηχανίας παγκοσμίως.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν συνολικά 121 κατηγορίες βραβείων σε τέσσερις επιμέρους θεματικές ενότητες, επτά τιμητικές διακρίσεις και δύο κορυφαία βραβεία.

Οι τελικοί βραβευθέντες αναδείχθηκαν μετά τον συμψηφισμό των ψήφων, με ποσοστό βαρύτητας 60% – 40% της ψηφοφορίας της Επιτροπής που απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες από το θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο και του κοινού, αντίστοιχα.

Τη λαμπρή τελετή θα χαιρετίσουν σημαντικοί κυβερνητικοί εκπρόσωποι μεταξύ των οποίων οι:

Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Χάρης Θεοχάρης, Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Η τελετή απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental και με παράλληλη online μετάδοση μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας και εκδηλώσεων του ethosGROUP και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

 

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ.