Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Grecotel: Νέες επενδύσεις ύψους 80 εκατ. ευρώ

GRECOTEL

Ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη (Grecotel Hotels & Resorts) προχωρά στην υλοποίηση νέων συνεργασιών και επενδύσεων ύψους 80 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνουν νέα ξενοδοχεία και έργα επέκτασης. Παράλληλα σύναψε νέα εμπορική συμφωνία με την TUI.
Με κύκλο εργασιών 151 εκατ. ευρώ, 1,85 εκατ. διανυκτερεύσεις και ανάδειξη των επιχειρήσεων του στις πιο κερδοφόρες του κλάδου (ICAP 2014) προβλέπεται να κλείσει η χρονιά για τα ξενοδοχεία του oμίλου Δασκαλαντωνάκη, παραμένοντας ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ξενοδοχειακής αγοράς της Ελλάδας, αυξάνοντας το μερίδιο του σε 4,4%.

Caramel Grecotel Boutique Resort

Caramel Grecotel Boutique Resort

Για το 2015 και έως το 2017 ο όμιλος, σταθερός στη στρατηγική του για ανάπτυξη με γνώμονα την τουριστική ζήτηση, ανακοινώνει ότι προχωρά στην υλοποίηση νέων συνεργασιών και επενδύσεων ύψους 80 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνουν νέα ξενοδοχεία, έργα επέκτασης και εκσυγχρονισμού υφισταμένων μονάδων, σε Κρήτη, Πελοπόννησο, Μύκονο, Κέρκυρα και Χαλκιδική.
Επίσης, νέα σημαντική εμπορική συμφωνία με τον κορυφαίο τουριστικό οργανισμό TUI σύναψε ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης συνεχίζοντας τη μακροχρόνια επιτυχημένη συμμαχία προς όφελος όχι μόνο του ομίλου του, αλλά και του ποιοτικού ελληνικού τουρισμού.

WHITE PALACE GRECOTEL LUXURY RESORT

WHITE PALACE GRECOTEL LUXURY RESORT

Η Grecotel ολοκλήρωσε το 2014 επενδυτικά προγράμματα συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ. Την τουριστική σεζόν 2014, λειτούργησαν οι πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες Caramel Grecotel Boutique Resort και White Palace Grecotel Luxury Resort στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Επίσης η επένδυση στη ριζική ανακαίνιση και λειτουργία του Pallas Athena Grecotel Boutique Hotel στην ευαίσθητη περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, μια τολμηρή και συνάμα αποφασιστική κίνηση για την οικονομική συγκυρία της χώρας, έγινε σύμβολο της τουριστικής αναγέννησης και ανάκαμψης της πρωτεύουσας.

CORFU-IMPERIAL

Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort

Σημαντικές ήταν και οι επενδύσεις σε ανακαινίσεις των ξενοδοχείων Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort και Daphnila Bay Thalasso All – inclusive Resort στην Κέρκυρα, καθώς και στο Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort.

Φωτογραφίες: www.grecotel.com

Post Tags
Share Post