Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Grand Hotel Palace: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ανακαίνισης

Σε νέα εποχή εισέρχεται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, το 5άστερο Grand Hotel Palace, που μαζί με το Mediterranean Palace ανήκουν στην οικογένεια των The Luxury Hotels.

Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Παναγιώτης Ζελελίδης, παρουσίασε χθες βράδυ την πρώτη φάση της ανακαίνισης του ξενοδοχείου, που στο σύνολο της αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2020 φθάνοντας στα 10 εκατ. ευρώ.

Μέσα σε μόλις 70 ημέρες ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση 65 δωματίων (σε σύνολο 265) και πλέον το ξενοδοχείο παρέχει στους πελάτες του 44 deluxe δωμάτια, 11 premium, οκτώ executive και δύο life style σουίτες.

Σε όλα τα αναβαθμισμένα δωμάτια τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης, λαμπτήρες led μέγιστης εξοικονόμησης ενέργειας, ψηφιακοί θερμοστάτες με κατάλληλες ρυθμίσεις θερμοκρασίας, φίλτρα ενεργού άνθρακα, καζανάκια διπλής ροής, μίκτες νιπτήρα, ντουζιέρας και μπανιέρας με εξοικονομητές νερού που αναμιγνύουν το νερό με αέρα.

Επιπλέον, με την εφαρμογή Mobile access δίνεται η δυνατότητα εισόδου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με το «έξυπνο» κινητό χωρίς τη χρήση της κάρτας κλειδιού. Τα ανακαινισμένα δωμάτια διαθέτουν Smart Android TV, με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης του κινητού και προβολή του επιθυμητού περιεχομένου στην τηλεόραση ως μόνιτορ. Με 35 τηλεοπτικά και 140 διαδικτυακά κανάλια, οι πελάτες απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία προβολής με γρηγορότερη και πιο διαδραστική τηλεόραση, με πλήθος ειδικών εφαρμογών, gaming και hospitality. Εντυπωσιακή εφαρμογή επίσης αποτελεί η mirror TV στο μπάνιο των Executive δωματίων.

Η επόμενη φάση ανακαίνισης του Grand Hotel Palace θα πραγματοποιηθεί το 2019 και θα αφορά τους κοινόχρηστους χώρους, τις αίθουσες συνεδρίων και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ μέχρι το τέλος του 2020 θα έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των υπολοίπων 200 δωματίων.

 

Πηγές: www.voria.gr, www.parallaximag.gr

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας