Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Grand Forest: Κορυφαίο landmark ξενοδοχείο στα World Travel Awards

Το 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Grand Forest, που βρίσκεται στο Μέτσοβο και διαθέτει 62 σουίτες, εστιατόριο, Spa κ.ά, κατέκτησε και φέτος τον τίτλο του κορυφαίου landmark ξενοδοχείου του κόσμου στα World Travel Awards 2022.

Το Grand Forest είναι ένα ξενοδοχείο που από τις κορυφές της Πίνδου δεν αναρριχήθηκε απλά στην κορυφή των κορυφαίων του κόσμου.

Απέδειξε πως ξέρει και μπορεί να παραμείνει εκεί, αποσπώντας και φέτος τη διάκριση «κορυφαίο landmark ξενοδοχείο του κόσμου» που του απονεμήθηκε στο Grand Final Gala των 29ων World Travel Awards – γνωστά ως «Τα Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» – που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο σουλτανάτο του Ομάν, στη Μέση Ανατολή.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Για εμάς φιλοξενία δεν σήμαινε ποτέ να παρέχουμε μόνο ένα premium κατάλυμα με υπηρεσία υψηλού επιπέδου στον επισκέπτη μας» αναφέρει, με αφορμή τη βράβευση, η ξενοδόχος του Grand Forest Έλλη Μπαρμπαγιάννη και συνεχίζει:

«Φιλοξενία για εμάς είναι να καταφέρουμε να ενσωματώσουμε στα γονίδια του ξενοδοχείου μας τα αρώματα και τη γεύση του τόπου μας. Να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες στον επισκέπτη μας, γεμάτες με τα χρώματα και τις ιδιαιτερότητες της ακατέργαστης περιοχής, στην οποία βρισκόμαστε, μέσα από μια σύγχρονη ματιά, με εκλεπτυσμένο τρόπο και μέσα από τη διαδικασία της συμμετοχής και της διάδρασης και όχι της στείρας «μουσειακής» παρατήρησης. Και αυτό νομίζω ότι τελικά μας ξεχωρίζει και μας χαρίζει όλες αυτές τις σταθερά επαναλαμβανόμενες διακρίσεις, οι οποίες μας δίνουν κίνητρο, μας βοηθούν να προχωράμε, να εκφράζουμε την ουσιαστική φιλοξενία καλύτερα και να διατηρούμε και να εξυμνούμε τη φύση μας. Το βουνό! Δεν μπορείς να κατακτήσεις ένα βουνό. Μπορεί να σε κατακτήσει όμως αυτό!».

Μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το πρώτο ξενοδοχείο που εντάχθηκε στο εκλεκτικό consortium «Considerate Collection» – ένα κλειστό και επιλεκτικό κύκλο πολυτελών ξενοδοχείων από όλον τον κόσμο, τα οποία μοιράζονται τις κοινές αξίες και πρακτικές της ενεργούς αειφορίας – και με διθυραμβικά δημοσιεύματα σε έγκριτα διεθνή Μέσα όπως το Condé Nast Traveller, το National Geographic, οι Times, η Guardian κ.ά, το Grand Forest γνωρίζει πώς να προσφέρει σταθερά υψηλή φιλοξενία.