Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Η Γουινέα η 120η χώρα του δικτύου της Turkish Airlines

 

 

Η Turkish Airlines εγκαινίασε, στις 30 Ιανουαρίου, την πρώτη της πτήση μεταξύ της Κωνσταντινούπολης και του Κονακρί, της πρωτεύουσας της Γουινέας.

Με τη νέα αυτή προσθήκη, η Turkish Airlines επεκτείνει το δίκτυό της σε 51 προορισμούς στην Αφρική, κατέχοντας τη μεγαλύτερη κάλυψη σε αριθμό προορισμών μεταξύ όλων των αερομεταφορέων, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως ο αερομεταφορέας που πετά σε περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, με 296 προορισμούς σε 120 χώρες.

Η υπηρεσία θα παρέχει σύνδεση δύο φορές την εβδομάδα ανάμεσα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και του διεθνούς αεροδρομίου του Κονακρί μέσω Ουαγκαντούγκου.

Η πτήση της επιστροφής θα δίνει στους επιβάτες που αναχωρούν από τη Γουινέα πρόσβαση σε κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς όπως το Λονδίνο, το Ντουμπάι, το Παρίσι, τη Φρανκφούρτη, το Μουσκάτ, τη Κοπεγχάγη, τη Στοκχόλμη, τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, τη Βιέννη, την Ασμάρα, το Αμβούργο, το Τελ – Αβίβ, το Ντίσελντορφ και το Μιλάνο.

Για να μάθετε τα ακριβή δρομολόγια, επισκεφθείτε το www.turkishairlines.com, καλέστε στο +90 212 444 0849 ή επισκεφθείτε το τοπικό γραφείο πωλήσεων της Turkish Airlines.

 

 

Post Tags
Share Post