Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Global Hospitality Management Program: Ξενοδοχειακή εξειδίκευση από LE MONDE & University of Hοuston Conrad Hilton

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE και το διεθνώς καταξιωμένο αμερικάνικο Παvεπιστήμιο στον τομέα του Hospitality Management University of Hοuston – Conrad N. Hilton College, προσφέρουν αποκλειστικά στην Ελλάδα και την Κύπρο, το διεθνές πρόγραμμα Global Hospitality Management.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη και επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού – Επισιτιστικού – Τουριστικού κλάδου, καθώς και σε στελέχη Διοίκησης & Οικονομίας που θέλουν να κατακτήσουν διοικητικές θέσεις στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με το πρόγραμμα Global Hospitality Management, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE εισάγει μια νέα προσέγγιση στην εκπαίδευση των στελεχών της Ξενοδοχειακής Διοίκησης, εφαρμόζοντας διεθνή σύγχρονα πρότυπα.

H συνεργασία με το University of Hοuston – Conrad N. Hilton College of Hotel & Restaurant Management, το οποίο ιδρύθηκε το 1969 από τον εμβληματικό Conrad N. Hilton και διακρίνεται διεθνώς για την ξενοδοχειακή εκπαίδευση και έρευνα που παρέχει, προσφέρει την ευκαιρία σε ενεργούς επαγγελματίες και στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου να αναβαθμίσουν και να πιστοποιήσουν διεθνώς τις γνώσεις τους από το κορυφαίο αμερικάνικο Πανεπιστήμιο.

Το πρόγραμμα εστιάζει στη χρήση των νέων τεχνολογιών και στην κατανόηση σε βάθος των νέων μεθόδων business analytics καθώς και στις δυνατότητες εφαρμογής στην ξενοδοχειακή διοίκηση, ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα παρέχεται στα αγγλικά και υλοποιείται μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας LE MONDE με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με live streaming διδασκαλία από διακεκριμένα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου – καθηγητές του University of Hοuston – Conrad N. Hilton College, με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, διεθνές ερευνητικό έργο και επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της ανώτατης ξενοδοχειακής εκπαίδευσης.

Τα γνωστικά αντικείμενα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι:

 Hospitality Leadership

 Hospitality Data Analytics

 Hospitality Innovation and Technology

 Pricing and Revenue Management

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Certificate in Global Hospitality Management από το University of Hοuston – Conrad N. Hilton College of Hotel and Restaurant Management.

Έναρξη: 28 Νοεμβρίου 2022
Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλική
Τρόπος διεξαγωγής: Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες & εγγραφές LE MONDE ΚΔΒΜ: +30 210 4830500, info@lemonde.edu.gr

 

LE MONDE
Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Σπουδών
Θεσσαλονίκης 45
18346, Μοσχάτο – Αθήνα
Τ.: 210 4830500 F.: 210 4839309
E-mail: info@lemonde.edu.gr

Website: www.lemonde.edu.gr
F: www.facebook.com/LE.MONDE.Institute