Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Βιωματικές γεύσεις διά χειρός Γκίκα Ξενάκη στο Lango Design Hotel & Spa της Kω

Στις 4 και 5 Αυγούστου, ο δημιουργικός σεφ Γκίκας Ξενάκης θα βρίσκεται στο Lango Design Hotel & Spa στην Kω ως προσκεκλημένος του σεφ Δήμου Πίτση.

Γνωστός για τις μεστές σε γεύση και παράδοση παρασκευές του, ο Γκίκας Ξενάκης θα μετατρέψει το εστιατόριο ΚΟΑΝ σε πόλο έλξης για τους φίλους της νέας ελληνικής κουζίνας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με θαυμαστή πορεία σε γνωστά εστιατόρια, όπως η Σπονδή, το Breeze, το Boschetto και τα τελευταία χρόνια το Aleria, όπου και απέσπασε το 2014 το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, ο διάσημος σεφ επισκέπτεται για πρώτη φορά το νησί για να δημιουργήσει ένα ευφάνταστο μενού γευσιγνωσίας με πιάτα που διακρίνονται για τη σύγχρονη, εκλεπτυσμένη αισθητική τους και ενεργοποιούν αναμνήσεις ζεστών και οικείων συνταγών.

Ο ίδιος παθιάζεται με τη γήινη νοστιμιά που μπορεί να αναδειχθεί από τις πλέον ταπεινές, αλλά μεστές σε γεύση πρώτες ύλες. Άλλοτε πιο minimal και άλλοτε με περισσότερο πληθωρική παλέτα χρωμάτων και υφών, η μοντέρνα ελληνική κουζίνα διά χειρός Γκίκα Ξενάκη έχει ψυχή, είναι ανεπιτήδευτη, ουσιαστική και μετρημένη.

Mια ξεχωριστή παράσταση γεύσεων με εκρηκτικό αρωματικό βάθος περιμένει τους φίλους της γαστρονομίας που σε κερδίζει από την πρώτη ως την τελευταία πιρουνιά.

Υποχρεωτική η κράτηση, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

T 0030 2242049000 | E info@langohotel.com
www.langohotel.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Facebook

Instagram

Linkedin

Twitter