Τρίτη 23 Απριλίου 2024

GA4: H EyeWide αναλαμβάνει τη μετάβαση στο επόμενο βήμα των Google Analytics

Τα Google Analytics (Universal Analytics 3) που χρησιμοποιείτε για να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα στο website σας θα σταματήσουν να λειτουργούν την 1η Ιουλίου του 2023.

Τα Google Analytics 4 (GA4) θα αντικαταστήσουν τα Universal Analytics και όλοι οι κάτοχοι website χρειάζεται φροντίσουν για τη μετάβαση στη νέα πλατφόρμα.

Τα Google Analytics αποτελούν αναπόσπαστο εργαλείο των ξενοδόχων για την παρακολούθηση, μέτρηση και τροποποίηση των ιστοσελίδων τους, στοχεύοντας στη μέγιστη αποδοτικότητα της διαδικτυακής παρουσίας (website performance).

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Από τον Ιούλιο του 2023, έρχεται παγκοσμίως η νεότερη έκδοση που υπόσχεται προηγμένη τεχνολογία machine learning και ταυτόχρονη απλοποίηση των data analysis reports.

Το GA4 έρχεται ανανεωμένο για να σας προσφέρει ένα απλουστευμένο, αλλά συνάμα δυνατό μέσο εποπτείας της πλοήγησης του χρήστη στην ιστοσελίδα σας.

H EyeWide Digital Marketing Agency αναλαμβάνει τη μετάβαση από τα Universal Analytics 3 στα Google Analytics 4 για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις νέες δυνατότητες της Google.

Διαβάστε αναλυτικά για τις δυνατότητες των GA4 ΕΔΩ.