Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ξεκινάει το FVW WORKSHOP 2016 στην Κω

To Kipriotis International Convention Centre

 

Από σήμερα 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου οργανώνεται στην Κω το «FVW WORKSHOP 2016», η ετήσια διοργάνωση του κορυφαίου τουριστικού ειδησεογραφικού οργανισμού της Ευρώπης FVW, υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού. Οργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και η Ένωση Ξενοδόχων Κω, ενώ ο Δήμος Κω στηρίζει τη διοργάνωση.

Στόχος της οργάνωσης του FVW WORKSHOP στην Κω είναι η αναστροφή του κλίματος για το νησί και η προώθηση του τουριστικού του προϊόντος στη γερμανική αγορά.

Μεταξύ άλλων, το FVW έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο workshop εκπροσώπων μεγάλων γερμανικών tour operators, των Florian Fleischer, Head of Product Management Eastern Mediterranean, TUI Germany, Joachim Seip, Director Group Hotel Contracting, Thomas Cook Group, Oliver Grosse-Kleinmann, Director Contracting & Product, Alltours, Nicole Bethke, Senior Product Manager, FTI Group και Jessica Klebing, Product Manager, Vtours, οι οποίοι θα αναφερθούν στις προοπτικές του τουρισμού, στην Κω, το Νότιο Αιγαίο και την Ελλάδα γενικότερα, μέσα από τα δεδομένα και τις τάσεις της αγοράς.

Επιπλέον, ο συντονιστής της εκδήλωσης, αρχισυντάκτης του FVW Klaus Hildebrandt, θα παρουσιάσει σημαντικά στοιχεία και αριθμούς για τη γερμανική τουριστική αγορά.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο Κυπριώτη (Kipriotis International Convention Centre).

Πηγή: www.tovima.gr

Φωτογραφία: www.kipriotis.gr

Post Tags
Share Post