Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Δημ. Φραγκάκης: O Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ στην 36η Philoxenia

 

Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) ανοίγει σήμερα τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη, η 36η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας, στη φετινή διοργάνωση αναμένονται σημαντικές παρουσίες από επιχειρηματίες του τουρισμού, Περιφέρειες – Δήμους και συμμετέχοντες από 28 χώρες.

Την έκθεση θα επισκεφτεί ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και παράγοντες του τουρισμού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο κ. Φραγκάκης θα συμμετάσχει επίσης, στο συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Σήμερα το βράδυ στις 19:30 θα παραβρεθεί στην τελετή εγκαινίων της Philoxenia.

Αύριο Σάββατο 13/11 (10:30 π.μ.), ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο με θέμα: «Τουρισμός εμπειρίας – Αναζητώντας την αυθεντικότητα» και ακολούθως θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Τέλος, στις 13.00 της ίδιας ημέρας, θα είναι ομιλητής στη πάνελ της θεματικής ημερίδας: «Οι κινηματογραφικές παραγωγές ως μοχλός τουριστικής ανάπτυξης των περιφερειών», μαζί με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας – ΕΚΟΜΕ, Παναγιώτη Κουάνη.

Η συζήτηση θα γίνει στο Open Stage του περιπτέρου 13, της ΔΕΘ και το συντονισμό της θα κάνει ο Τομεάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media