Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Four Seasons Astir Palace Athens: Νέος Γενικός Διευθυντής ανέλαβε ο Philippe Roux-Dessarps

Ο Philippe Roux-Dessarps είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, που άνοιξε τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας στις «αποσκευές» του περισσότερα από 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας.

Γεννημένος στη Γαλλία, ο Philippe εντάσσεται στην ομάδα της Four Seasons, έπειτα από πολυετή πορεία στην Park Hyatt, ως Γενικός Διευθυντής ξενοδοχείων σε Chicago και Tokyo, Αντιπρόεδρος των Global brands στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και πληθώρα ηγετικών θέσεων σε πολυτελή ξενοδοχεία παγκοσμίως.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Είναι τιμή για εμένα να γίνω μέλος της ενθουσιώδους ομάδας του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Μετά από μόλις επτά μήνες λειτουργίας, το ξενοδοχείο έχει γίνει ένας μοναδικός προορισμός, ορόσημο για την Ευρώπη. Αυτό είναι αποτέλεσμα όχι μόνο της εκπληκτικής τοποθεσίας και του θεαματικού σκηνικού που προσφέρει, αλλά πρωτίστως της ταλαντούχας ομάδας του», αναφέρει.

Ο Philippe κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών από το Global Business School, INSEAD και είναι απόφοιτος του Ecole Hôtelière de Lausanne στην Ελβετία.

Του αρέσει να αγκαλιάζει τις προκλήσεις στην προσωπική του ζωή, για αυτό και στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει κοντινές πτήσεις με αεροπλάνο ως ερασιτέχνης πιλότος.

Ως νέος Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace, ο Philippe ανυπομονεί να αποκαλεί σύντομα την Αθήνα σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του.

 

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Ως ο παγκόσμιος ηγέτης στα ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών, η Four Seasons Hotels and Resorts αριθμεί 112 καταλύματα σε 47 χώρες. Ανοίγοντας τις πόρτες του το Μάρτη του 2019, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, προσφέρει τον ιδανικό προορισμό για αυτούς που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς ή για λόγους αναψυχής, μέσω των εξατομικευμένων υπηρεσιών που οι επισκέπτες της Four Seasons αναγνωρίζουν και απολαμβάνουν ανά τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media