Κυριακή 26 Μαϊου 2019

Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού στη Γερμανία – Griechenland Alternativ Forum

Το «Φόρουμ Εναλλακτικού Τουρισμού» είναι ένα δίκτυο ιδιωτών, συλλόγων και κρατικών φορέων που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα προβολής των ειδικών – εναλλακτικών μορφών τουρισμού της χώρας μας στη Γερμανία.

Με τα σλόγκαν «Γνωρίστε μια άλλη Ελλάδα» και «Σε επαφή με τη φύση, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό» οργανώνονται εκδηλώσεις σε κεντρικές πόλεις της Γερμανίας, με τη μορφή διαλέξεων, ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεων και B2B συναντήσεων ώστε να βοηθήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις εναλλακτικού τουρισμού και start ups στην προσπάθεια δικτύωσης με σημαντικούς παράγοντες του τουρισμού της Γερμανίας.

Το 2019 είναι προγραμματισμένες συνολικά εννέα εκδηλώσεις στην Κολωνία, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ, Πατερμπόρν, Μύνστερ, Μόναχο, Στουτγκάρδη, Βόννη και Φρανκφούρτη. Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Μύνστερ (δείτε ΕΔΩ).

Το 2018 πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων οι παρακάτω εκδηλώσεις:

18 Νοεμβρίου 2018 / Κολωνία

16 Σεπτεμβρίου 2018 /Ντόρτμουντ

3 Ιουνίου 2018 / Κολωνία

στις οποίες προβλήθηκαν φώτο – βίντεο παρουσιάσεις εναλλακτικών προορισμών στην Ελλάδα από εταιρίες όπως: Nature Discovery Tours, Wandernauf Lesbos, Mediteron και άλλες.

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.griechenland-alternativ.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας