Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Fortinet: Έναρξη συνεργασίας με το Golden Coast Hotel and Bungalows για ασφαλές και γρήγορο WiFi και δίκτυο

Από τη Fortinet ανακοινώθηκε ότι προχώρησε σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Golden Coast Hotel & Bungalows, μέλος του Xenotel Group, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του για ασφαλές και γρήγορο WiFi και δίκτυο.

To Golden Coast Hotel and Bungalows είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο, παραθαλάσσιο 4άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα, τοποθετημένο στην αμμώδη, χρυσή ακτή του Μαραθώνα, κοντά στο ιστορικό χωριό.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στο πλαίσιο αυτής της ανακαίνισης και της προσπάθειας του ξενοδοχείου να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες και τους εργαζομένους του, προχώρησε σε συνεργασία με τη Fortinet και κατάφερε να εξασφαλίσει  γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του νέου ασύρματου και ενσύρματου δικτύου (Next Generation Firewalls,  Switches & Access Points), καθώς και πολύ θετικές αξιολογήσεις από απαιτητικούς επισκέπτες.

Tην υλοποίηση ανέλαβε o συνεργάτης της Fortinet, ΜSS Electronics, σε συνεργασία με τον έμπειρο CIO του ξενοδοχείου, Κώστα Κατσούνη.

Η MSS Electronics γνωρίζει και παρακολουθεί τις τάσεις της τεχνολογίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, προσαρμόζοντας συνέχεια τις λύσεις της για να καλύπτει τις συνεχείς και αυξανόμενες απαιτήσεις που προκύπτουν.

Το Golden Coast Hotel & Bungalows, επιλέγοντας τις λύσεις της Fortinet, κατάφερε να επιτύχει προστασία των δεδομένων, εύκολη διαχείριση, αλλά και μείωση του κόστους.

Αξιοποίησε την ενοποιημένη πλατφόρμα Fortinet Security Fabric, μέσω της οποίας δημιουργείται ένα οικοσύστημα λύσεων και παρέχεται πλήρης ορατότητα σε όλο το φάσμα του οργανισμού.

Οι λύσεις αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, ανταλλάσσουν πληροφορίες και ενισχύουν την ασφάλεια του οργανισμού, δημιουργώντας αυτοματισμούς και προσφέροντας, παράλληλα, απλή και κεντρική διαχείριση του εξοπλισμού.