Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Fortinet: Αναβάθμιση των δικτυακών υποδομών του Stanley Hotel

Από τη Fortinet ανακοινώθηκε ότι προχώρησε σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Stanley, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του για ασφαλές και γρήγορο Wifi και δίκτυο.

Το 4άστερο Stanley, βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην Αθήνα και διαθέτει συνολικά 374 δωμάτια και σουίτες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το κορυφαίο του χαρακτηριστικό είναι το Cloud 9, το μεγαλύτερο rooftop στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και την υπόλοιπη Αθήνα.

Η Fortinet εξασφάλισε για το ξενοδοχείο γρήγορη, αξιόπιστη και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω νέων ασύρματων και ενσύρματων δικτύων, συμπεριλαμβανομένων VM Firewall, Switches & Access Points, κερδίζοντας θετικές αξιολογήσεις από απαιτητικούς επισκέπτες.

Η υλοποίηση αυτής της συνεργασίας ανέλαβε η MSS Electronics, ένας συνεργάτης της Fortinet, σε συνεργασία με τον έμπειρο CTO του ομίλου, Θεόδωρο Μιχαηλίδη.

Η MSS Electronics προσαρμόζει συνεχώς τις λύσεις της στις τάσεις της τεχνολογίας στον ξενοδοχειακό κλάδο, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.

Επιλέγοντας τις λύσεις της Fortinet, το Stanley πέτυχε ασφάλεια, εύκολη διαχείριση, εξοικονόμηση κόστους και πλήρη ορατότητα στο ξενοδοχείο.

Share Post