Οι εκδηλώσεις οινικής και γαστρονομικής εμπειρίας «Food & Wine Pairing Degustation Events» των Apollo Hotels, που διαθέτει τo 5άστερο Apollo Blue και το 4άστερο Apollo Beach στο Φαληράκι της Ρόδου, είναι ένα πάντρεμα κρασιού και φαγητού που στόχο έχει να γνωρίσουν στους επισκέπτες του ξενοδοχείου απ’ όλο τον κόσμο τους ποιοτικούς ελληνικούς αμπελώνες και την ποικιλία των κρασιών τους, σε συνδυασμό με την ελληνική δημιουργική γαστρονομία.
Διοργανώνονται μια φορά το μήνα και κάθε εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε ένα Έλληνα οινοπαραγωγό.
Στον υπαίθριο χώρο του Taverna Blue του ξενοδοχείου Apollo Blue με φόντο το Αιγαίο Πέλαγος, οι εκδηλώσεις οινικής και γαστρονομικής εμπειρίας είναι μια γιορτή μοναδικών γεύσεων και δημιουργικών συνδυασμών κρασιού και φαγητού.