Δευτέρα 23 Μαϊου 2022

Στην πανευρωπαϊκή δράση Clean Up The Med συμμετείχαν για μια ακόμη χρονιά ευαισθητοποιημένοι εθελοντές, ξένοι επισκέπτες, στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου Fodele Beach and Water Park Holiday Resort.

Με πολύ κέφι και όρεξη, οι συμμετέχοντες καθάρισαν την παραλία του όρμου του Φόδελε την Παρασκευή 26 Μαΐου, παραδίδοντάς την πεντακάθαρη στους λουόμενους, ενώ οι φωτογραφίες των ξένων επισκεπτών του ξενοδοχείου διέδωσαν το μήνυμα της συμμετοχής σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Η δράση Clean Up The Med έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην προστασία της Μεσογείου και πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε πολλές εκατοντάδες παραθαλάσσιες περιοχές. Παράλληλα, η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος που υλοποιεί το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, έχει ιδιαίτερη ανταπόκριση στους ξένους επισκέπτες της περιοχής, ενώ συμπεριλαμβάνεται ως κριτήριο για τη βράβευση μιας παραλίας με τη Γαλάζια Σημαία.

Post Tags
Share Post