Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Firechat Webinar» με θέμα τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα από τη Workathlon

Η Workathlon παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις και θέλοντας να βρίσκεται πάντα στο πλευρό εργοδοτών και εργαζομένων του ξενοδοχειακού κλάδου, διοργανώνει την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 15.00 ένα πάνελ ή αλλιώς ένα «Firechat Webinar» σχετικά με τη μεγάλη πρόκληση που δημιουργούν στην ξενοδοχειακή αγορά τα νέα υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Πιο συγκεκριμένα, το πάνελ αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου και υπεύθυνους τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, όπως χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αϊβαλικλή, Complex Director of Quality Assurance & Housekeeping στα ξενοδοχεία Grande Bretagne & King George, Luxury Collection Athens, η Βασιλική Κάπαρη, Hr & CSR Director στην αλυσίδα Aldemar Resorts και η Μαρία Σουγαράκη, F&B Director της αλυσίδας Santikos Collection, η οποία θα είναι και η συντονίστρια της συζήτησης.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Οι εκλεκτές ομιλήτριες αποδέχτηκαν με μεγάλη προθυμία την πρόσκληση της Workathlon να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση λίγο πριν το άνοιγμα των ξενοδοχείων με σκοπό να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στη λειτουργία των ξενοδοχείων, πόσο προβλημάτισε το περιεχόμενο των υγειονομικών πρωτοκόλλων τους υπεύθυνους των ξενοδοχείων και αν περίμεναν κάτι διαφορετικό, πώς θα οργανωθούν, ευαισθητοποιηθούν και εκπαιδευτούν οι ομάδες για την επανεκκίνηση του κλάδου.

Οι ενέργειες που ίσως συμβάλλουν στο να έχουν τα ξενοδοχεία λιγότερο «νοσοκομειακή» μορφή, αλλά ταυτόχρονα οι πελάτες και οι εργαζόμενοι να νιώθουν ασφαλείς τίθενται στο επίκεντρο και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την άποψη των εξεχουσών εισηγητριών.

Τέλος, οι ομιλήτριες του πάνελ θα συμβουλεύσουν εργοδότες και εργαζόμενους της Φιλοξενίας πώς να προετοιμαστούν καλύτερα για την επιστροφή στις επάλξεις υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων.

Η 45 λεπτών συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα της Workathlon στο facebook: https://www.facebook.com/workathlon/.

Στο τέλος της συζήτησης θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος με σκοπό οι εισηγήτριες να απαντήσουν στα ερωτήματα του κοινού.

Η Μαρία Σουγαράκη

Η Χριστίνα Αϊβαλικλή

Η Βασιλική Κάπαρη

Λίγα λόγια για τη Workthlon

Η Workathlon, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια και γιοτ.

H εταιρεία ιδρύθηκε το 2016, όταν σχεδιάστηκε η 1η έκδοση της online πλατφόρμας.

Παρατηρώντας την άμεση ανταπόκριση της αγοράς, λάνσαρε το Νοέμβριο του 2016 τη 2η έκδοση, με αναβαθμισμένα εργαλεία και πρωτοποριακές εφαρμογές, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους συγκαταλέχθηκε στο TOP 10 του 2ου Διαγωνισμού για νεοφυείς επιχειρήσεις του MIT Enterprise Forum Greece.

To Μάιο του 2017, η Workathlon βραβεύτηκε στο 7ο διαγωνισμό Innovation & Technology, ενώ τον Ιούλιο κέρδισε το 1ο «Βραβείο Κριτών» στο πρόγραμμα Reload Greece Challenge ’17.

Η Workathlon συμμετείχε στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και είναι μέρος του προγράμματος Techstars | Hub71 στο Άμπου Ντάμπι.

Σχεδιασμένη από ξενοδόχους, απευθυνόμενη στους ειδήμονες της Φιλοξενίας και συνδυάζοντας τη γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Workathlon έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 400 ξενοδόχων και 40.000 ξενοδοχοϋπαλλήλων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post