Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Το φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ Olazábal & Friends Charity Pro-Am επιστρέφει στην Costa Navarino

Το φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ Olazábal & Friends Charity Pro-Am επιστρέφει στην Costa Navarino για 2η χρονιά στις 16 – 18 Νοεμβρίου, σηματοδοτώντας τη λήξη της γκολφικής σεζόν για τον προορισμό, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο «Καλύτερος ανερχόμενος προορισμός γκολφ στον κόσμο» στα World Golf Awards 2022.

Με οικοδεσπότη τον José María Olazábal, το τουρνουά είναι ανοικτό μόνο σε 18 ομάδες, οι οποίες θα έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να συναγωνιστούν με το δύο φορές πρωταθλητή Masters και τους επαγγελματίες παίκτες που θα τον πλαισιώνουν.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι παίκτες θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία γκολφ στα δύο νέα γήπεδα της Costa Navarino στην περιοχή Navarino Hills, τα οποία σχεδίασε ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος και λειτούργησαν το 2022.

Ο επίσης διάσημος παίκτης του γκολφ Miguel Ángel Jiménez ο οποίος συμμετείχε και στο πρώτο Olazábal and Friends Charity Pro-Am, έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του και στο φετινό τουρνουά.

Κάθε ομάδα αποτελείται από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες παίκτες, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έναν γύρο εξάσκησης και δύο αγώνες 18 οπών στο πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course – το οποίο ανακηρύχθηκε ως το «Καλύτερο νέο γήπεδο γκολφ στον κόσμο» στα World Golf Awards 2022- και στο The Hills Course.

Με θέα στον ιστορικό Κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος, σε μία έκταση 1.250 στρεμμάτων, τα δύο γήπεδα βρίσκονται σε μια μαγευτική τοποθεσία, με απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και τη μεσσηνιακή φύση, προσφέροντας μία πραγματικά αξέχαστη γκολφική εμπειρία.

Το πρόγραμμα του τουρνουά περιλαμβάνει επίσης παράλληλες εκδηλώσεις, καθώς και την τελετή απονομής των βραβείων στις νικήτριες ομάδες. Τα έσοδα θα διατεθούν στη Sport Mundi, την ισπανική φιλανθρωπική οργάνωση της οποίας ηγείται ο José María Olazábal και έχει σκοπό τη στήριξη παιδιών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το τουρνουά θα στηρίξει επίσης τη δράση «Καθαρή Μεσσηνία» του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και της Costa Navarino, η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με την περιβαλλοντική ρύπανση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις για το Olazábal and Friends Charity Pro-Am, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.olazabalandfriends.com ή στείλτε email στο info@olazabaldesign.com και golf@costanavarino.com.