Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

FedHATTA: Συνάντηση με εκπροσώπους του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου

Με εκπροσώπους του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού – FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης, προκειμένου να συζητηθούν θέματα κοινής πολιτικής για τη χάραξη στρατηγικής προώθησης του τουρισμού των δύο χωρών.

Το υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου εκπροσώπησαν ο Ανώτερος Τουριστικός Λειτουργός, Δώρος Γεωργιάδης, η Τουριστική Λειτουργός, Μάρθα Καρεκλά και η Λειτουργός Μάρκετινγκ & Πωλήσεων στο Γραφείο Αθηνών, Ιωάννα Χατζηκωστή.

 

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τις σχολικές και εκπαιδευτικές εκδρομές από την Ελλάδα προς την Κύπρο, το πλαίσιο στήριξης μέσω της East Mediterranean Travel and Tourist Agencies Associatons Synergies (EMTTAAS), καθώς και η δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων θεματικού κυρίως τουρισμού, τα οποία θα διοχετευθούν στην αγορά μέσω των Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων των δύο χωρών.

Ο κ. Τσιλίδης ανέπτυξε το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας για τη χρονική περίοδο 2019 – 2020 και οι δύο πλευρές εξέφρασαν το ενδιαφέρον για αμοιβαία συμμετοχή σε κοινές δράσεις που θα ωφελήσουν και τις δύο πλευρές σε άμεσο και έμμεσο χρόνο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Facebook

Instagram

Linkedin

Twitter

Post Tags
Share Post