Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

FedHATTA: Συνάντηση με εκπροσώπους της επαρχίας Sichuan της Κίνας

Συνάντηση με εκπροσώπους από την επαρχία Σιτσουάν της Κίνας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού – FedDHATTA, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών για την περαιτέρω αύξηση της τουριστικής κίνησης μεταξύ της Ελλάδας και της Κίνας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στην αυξητική τάση των τουριστικών ροών μεταξύ των δύο χώρων και στην ανάγκη προβολής η οποία θα διευρύνει τις πόλεις – προορισμούς που επιλέγουν να επισκεφτούν οι τουρίστες.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό από την πόλη Daying η οποία έχει αναγνωριστεί από την κινεζική κυβέρνηση ως πόλη – μοντέλο για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ έχει λάβει και το βραβείο «Outstanding Green Ecological City Award» από το Ταμείο Περιβαλλοντικής Προστασίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων συμφώνησαν να αναλάβουν δράσεις για την προβολή της Ελλάδας στους κατοίκους της πόλης Daying και για την προβολή της κινεζικής περιοχής στην Ελλάδα.

Παράλληλα αναμένεται πρόσκληση για τη φιλοξενία εκπροσώπων ελληνικών τουριστικών γραφείων στην επαρχία Σιτσουάν προκειμένου να γνωρίσουν την περιοχή και να αναπτυχθούν συνεργασίες μεταξύ των επαγγελματιών.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post