Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Η FedHATTA συμμετείχε στην έκθεση ΟΤΜ στην Βομβάη της Ινδίας

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της στρατηγικής προσέλκυσης νέων τουριστικών αγορών, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA και τα μέλη της – Ενώσεις Τουριστικών Γραφείων, συμμετείχαν στην έκθεση ΟΤΜ στη Βομβάη της Ινδίας (23 – 25 Ιανουαρίου).

Στην έκθεση, τη FedHATTA εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Λύσανδρος Τσιλίδης, ο οποίος και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εταιρείες προβολής και εκδοτικούς οργανισμούς για την προβολή της χώρας μας στην Ινδία, υποστηρίζοντας τη συμμετοχή των ελληνικών τουριστικών γραφείων στην έκθεση.

Τα μέλη – τουριστικά γραφεία του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, πλαισίωσαν και φέτος το περίπτερο, το οποίο επισκέφθηκαν επαγγελματίες της ινδικής τουριστικής αγοράς επιδεικνύοντας μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών σημειώνουν άνοδο, μετά τις επαφές, τη διοργάνωση ταξιδιών γνωριμίας των Ινδών τουριστικών πρακτόρων στην Ελλάδα, αλλά και την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με το Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων της Ινδίας.

Η ινδική αγορά εξερχόμενου τουρισμού παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη και είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα μας, καθώς περίπου 25 εκατομμύρια τουρίστες ταξιδεύουν στο εξωτερικό κάθε χρόνο, επιλέγοντας προσεκτικά ταξιδιωτικά προγράμματα, νέους προορισμούς περιηγήσεων και δραστηριοτήτων αλλά και νέες προτάσεις συνδυαστικών διακοπών.

Οι αφίξεις στη χώρα μας έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και σε αυτό έχει συμβάλλει σημαντικά η εξωστρέφεια του ΗΑΤΤΑ και της Ομοσπονδίας FedHATTA, έπειτα από συστηματικές ενέργειες την τελευταία πενταετία.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post