Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

H FedHATTA καλωσορίζει τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού – FedHATTA και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων – ΗΑΤΤΑ, παρευρέθηκαν στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Τουρισμού, εκπροσωπώντας τον κλάδο των τουριστικών γραφείων – βασικών διακινητών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η FedHATTA έχει πάντα στενή συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον Ε.Ο.Τ., διεκδικώντας – συμμετέχοντας – προτείνοντας και σχεδιάζοντας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Έως τώρα πολλά έχουν επιτευχθεί, μέσα από αυτή τη συνεργασία:

– Ο νόμος για το θεματικό τουρισμό θέτει τις βάσεις για ένα υγιές σκηνικό στο χώρο του τουρισμού. Συγκεκριμένες ρυθμίσεις συμβάλλουν στη διαφάνεια και την ορθή εφαρμογή του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου. Αποσαφηνίζονται οι όροι λειτουργίας των τουριστικών γραφείων όσον αφορά τα οργανωμένα ταξίδια.

– Η διάνοιξη διεθνών τουριστικών αγορών για την αύξηση της εισροής ταξιδιωτών προς τη χώρα μας, έγινε πράξη μέσα από κοινές διοργανώσεις διεθνών συνεδρίων και εκδηλώσεων, αλλά και μέσα από την κοινή υπογραφή συμφώνων συνεργασίας μεταξύ κρατών (πρωτοβουλία EMTTAAS – τριεθνών συμφώνων για την Ανατολική Μεσόγειο).

– Η προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού δώδεκα μηνών και η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου έγινε μέσα από συντονισμένες κοινές προσπάθειες.

Η FedHATTA, για το όφελος του ελληνικού τουρισμού και συγκεκριμένα για τον κλάδο που εκπροσωπεί, εύχεται το νέο πολιτικό σκηνικό που παρέλαβε τις υποχρεώσεις του, να έχει μια δημιουργική και εποικοδομητική πορεία, για το όφελος όλων μας, καταλήγει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram 

Post Tags
Share Post