Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

FedHATTA: Γεύμα εργασίας για τη διεκδίκηση της Japan Week στην Αθήνα

Στο πλαίσιο των ενεργειών για τη διεκδίκηση της Ιαπωνικής Εβδομάδας (Japan Week) το Νοέμβριο του 2019 στην Αθήνα, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, παρέθεσε γεύμα εργασίας (φωτογραφία), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στο γεύμα συμμετείχαν ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Yasu (Yasuhiro) Shimizu, η Πρώτη Γραμματέας Πολιτισμού, Yukiko Fujisawa, η Σύμβουλος της Υπουργού Τουρισμού, Μαρία Καλλίτση, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου, Δήμος Βρατσάνος, το Μέλος Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ, Χρήστος Παναγιωτόπουλος και ο Πρόεδρος της FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η πρόοδος των συντονισμένων προσπαθειών για τη διεκδίκηση του μεγάλου διεθνούς φεστιβάλ, τα πλεονεκτήματα της Αθήνας ως τόπου φιλοξενίας μιας διοργάνωσης τέτοιου επιπέδου και τα οφέλη που θα προκύψουν όσον αφορά την προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στην αγορά της Ιαπωνίας και αντίστροφα.

H Japan Week είναι ένα σπουδαίο γεγονός με διεθνή απήχηση που διοργανώνεται σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο και περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την προβολή του ιαπωνικού πολιτισμού και τη σύσφιξη των σχέσεων της Ιαπωνίας με τις χώρες που φιλοξενούν το γεγονός.

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας