Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

FedHATTA: Ένα ακόμη βήμα για την αύξηση των Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα

Στηρίζοντας τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες των τουριστικών γραφείων – μελών των Ενώσεών της, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού – FedHATTA, συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το The Travel Company (member of Heraklio Travel Group), στο πλαίσιο της παρουσίασης της πόλης Nanjing της Κίνας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος της Nanjing καθώς και διοικητικά στελέχη της πόλης, ενώ προβλήθηκαν τα σημαντικότερα αξιοθέατα και δόθηκαν ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία του προορισμού.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Πρόεδρος της FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης δήλωσε: «Η κινεζική αγορά για τον ελληνικό τουρισμό είναι σημαντική και το να γεφυρώσουμε τις δύο χώρες θα αποφέρει αμοιβαίο όφελος, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κίνα. Κυρίως όμως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος όταν τα μέλη των Ενώσεων της Ομοσπονδίας κάνουν ουσιαστικά βήματα, όπως αυτό, για να τονώσουν την τουριστική κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, βλέπουν μακρυά».

Η FedHATTA παρ’ όλα αυτά εστιάζει κυρίως στην εισροή των Κινέζων ταξιδιωτών προς τη χώρα μας και για το λόγο αυτό ήδη προχώρησε σε συζητήσεις συνεργασίας και προβολής με τις αρχές και αυτής της πόλης της Κίνας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram 

Post Tags
Share Post