Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

FedHATTA: Ελληνικοί προορισμοί και τουριστικές υπηρεσίες προβλήθηκαν στο ASTA Global Convention 2020

Εν όψει του Global Convention 2020 της American Society of Travel Advisors (ASTA), το οποίο πραγματοποιήθηκε 25 – 28 Αυγούστου λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης διαδικτυακά, με μεγάλη συμμετοχή εξειδικευμένων επαγγελματιών της αμερικανικής αγοράς, η FedHATTA δημιούργησε ένα ειδικό, υψηλού ενδιαφέροντος, αφιέρωμα στην Αττική, στο νότιο Αιγαίο, την Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας τους προορισμούς αυτούς στους επαγγελματίες του τουρισμού της Βόρειας Αμερικής.

Έτσι δημιουργήθηκε ένα preflight αφιέρωμα με παρουσιάσεις της καμπάνιας της Αττικής, των Δωδεκανήσων και Κυκλάδων, της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης, αλλά και τουριστικών υπηρεσιών της χώρας μας, με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αμερικανικών τουριστικών γραφείων και tour operators και να προσφέρει ενημέρωση για τους ελληνικούς προορισμούς.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το έντυπο πλαισιώνεται από μηνύματα της Πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ Αλ. Παπαδοπούλου, του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα G. Pyatt, του Υπουργού Τουρισμού Χ. Θεοχάρη, του Γεν. Γραμματέα του ΕΟΤ Δ. Φραγκάκη κ.ά.

Δείτε το έντυπο ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post