Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Eyewide: Σεμινάρια Digital Marketing & Ηλεκτρονικές Πωλήσεις για τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων

H Eyewide Digital Marketing Agency εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων διοργανώνοντας δύο σεμινάρια: «Digital Marketing» & «Ηλεκτρονικές Πωλήσεις».

Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Galaxy, με θέμα τις Ηλεκτρονικές Πωλήσεις και ομιλητές συνεργάτες της εταιρείας από τη WebHotelier και την primalRES.

Το δεύτερο σεμινάριο της Eyewide θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Galaxy με κεντρικό θέμα «Digital Marketing» και επιμέρους ενότητες: Στρατηγική Digital, Storytelling στα ξενοδοχεία, Google Analytics και Google Ads. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από στελέχη και εξειδικευμένους συνεργάτες της Eyewide και απευθύνονται αποκλειστικά σε διευθυντές ξενοδοχείων.

 

EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

H Eyewide Digital Marketing Agency – με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης – δραστηριοποιείται στη φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων κυρίως στον ξενοδοχειακό κλάδο. Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing και αντιμετωπίζει σφαιρικά και με επαγγελματισμό το κάθε project που αναλαμβάνει, σχεδιάζοντας ανταγωνιστικές στρατηγικές και παρέχοντας μετρήσιμα αποτελέσματα.

To 2018 η Eyewide διακρίθηκε ως Best Hotel Digital Marketing Agency στην Ελλάδα, ενώ απέσπασε άλλα δύο βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2018.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram