Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Eyewide: Νέα websites για το ξενοδοχείο ΟΝ Residence και το εστιατόριο Olympos Naoussa

Λάμψη άλλης εποχής δίνει τα φώτα της στη Θεσσαλονίκη, χαρίζοντας νέα πνοή στο κέντρο της πόλης.

Σε ένα ιστορικό κτίριο – στολίδι της Παλιάς Παραλίας ανοίγει το πολυτελές ξενοδοχείο ON Residence και μαζί του αναγεννιέται o αστικός θρύλος του εστιατορίου Olympos Naoussa.

Κάτω από τη διαχείριση της Tor Hotel Group και την Grivalia Hospitality μία νέα Μπελ Επόκ ανασυντάσσεται για τον 21ου αιώνα.

Τη διακριτική πολυτέλεια και την αξεπέραστη αισθητική μεταφέρει στο νέο custom website «ON Residence» η EyeWide Digital Marketing Agency, σε συνεργασία με την Point Blank.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μέσα από τα responsive websites, ο επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την ιδιαίτερη φιλοσοφία του ξενοδοχείου, να περιηγηθεί στις σουίτες και στα δωμάτια, να γνωρίσει το εμβληματικό Olympos Naoussa και το εκλεπτυσμένο Tiger Loop Bar, να ενημερωθεί για τις πολυτελείς εγκαταστάσεις, καθώς και να οργανώσει την απόδρασή του στη μαγευτική Θεσσαλονίκη.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί άψογα σε desktop και κινητές συσκευές, ενώ, μέσω της εύκολης πλοήγησης, μεταδίδει στο χρήστη την ιδιαίτερη φιλοσοφία του ξενοδοχείου.

Εκτός από το custom development του onresidence.gr, η EyeWide έχει ξεκινήσει τη διαχείριση της διαφημιστικής πλατφόρμας Google για το ξενοδοχείο On Residence.

 

ON RESIDENCE

Ισορροπώντας ανάμεσα στον καινοτόμο σχεδιασμό και τη διαχρονική αξία του κλασικού, το ξενοδοχείο On Residence εμπνέεται από την αστική παράδοση και στεγάζει το θρυλικό εστιατόριο Olympos Naoussa.

Το ένδοξο παρελθόν συνδέεται διαχρονικά με το παρόν σε ένα προσεγμένο αποτέλεσμα που παντρεύει το κλασικό με το μοντέρνο.

 

EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

H EyeWide Digital Marketing Agency, με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, δραστηριοποιείται στη φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων, κυρίως στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο Digital Marketing, αντιμετωπίζοντας σφαιρικά και με επαγγελματισμό κάθε project που αναλαμβάνει, ενώ σχεδιάζει ανταγωνιστικές στρατηγικές με μετρήσιμα αποτελέσματα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media