Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

EyeWide Digital Marketing Agency: Υποψήφια στα Greek Hospitality Awards 2018

Η EyeWide Digital Marketing Agency στο πλαίσιο της δυναμικής που αναπτύσσει ως επιχείρηση αλλά και της εξωστρέφειάς της, υποβάλει υποψηφιότητα στα Greek Hospitality Awards 2018 που διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά η Ethos Awards και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕ.Π.Ο.Ε.Τ.) και της ΔΕΘ Helexpo.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο της ελληνικής ξενοδοχίας και των εταιριών που πλαισιώνουν τον τουριστικό κλάδο, μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία.

Μπορείτε να αξιολογήσετε και να στηρίξετε την υποψηφιότητά της EyeWide στις κατηγορίες που συμμετέχει:

 

 

Ψηφίστε μέχρι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.30 το πρωί!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EYEWIDE DIGITAL MARKETING AGENCY

10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HOTEL DIGITAL MARKETING, ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην EyeWide Digital Marketing Agency καινοτομούμε από το 2008 στον πολύπλοκο, ανταγωνιστικό, αλλά και συναρπαστικό τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ, με πολύ σημαντικές επιτυχίες που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία. Η ομάδας μας αποτελείται από καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που προέρχεται από ένα μεγάλο φάσμα ειδικοτήτων. Όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας εργάζονται για ένα άρτιο αποτέλεσμα και φυσικά για την υλοποίηση των προσδοκιών κάθε ξενοδόχου: Την εξάπλωση του brand του ξενοδοχείου και την αύξηση των κρατήσεων.

Σχεδιάζουμε ανταγωνιστικές κινήσεις με τις οποίες τα ξενοδοχεία παραμένουν στην κορυφή του ενδιαφέροντος και των εξελίξεων. Δίνουμε σημασία όχι μόνο στη σωστή εφαρμογή των προτάσεων, αλλά και στην αισθητικά άρτια παρουσίαση τους, πάντα βάσει συγκεκριμένης στρατηγικής.

 

Eyewide Digital Marketing Agency
Κωνσταντινουπόλεως 12, 71304 Ηράκλειο Κρήτης
www.eyewide.gr
Τηλ: +302810 250180 & +302810 333175
Φαξ: +302810-333205
Όνομα υπεύθυνου: Λιαπάκης Μηνάς
Email: minasl@eyewide.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας