Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Εξορμήσεις με Πασχαλινό άρωμα και ανοιξιάτικο φόντο στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά, κάνει την εμφάνισή του το φετινό Πάσχα και ο Όμιλος Διβάνη σας προσκαλεί στα ξενοδοχεία του, για να ζήσετε τη σημαντικότερη γιορτή της Ορθοδοξίας. Από την Αθήνα και την Κέρκυρα, μέχρι τα Μετέωρα και τη Λάρισα, τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη σας προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής για να δώσετε σε μια από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου τη μοναδικότητα που της αξίζει.

Τα Πασχαλινά ήθη και έθιμα, η ομορφιά και τα ανοιξιάτικα αρώματα της ελληνικής υπαίθρου, αλλά και οι γνώριμες παραδοσιακές γεύσεις της Λαμπρής συνδυάζονται ιδανικά με την ασύγκριτη ελληνική φιλοξενία στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη.

Τολμήστε μια εβδομάδα απόδρασης με τα μοναδικά πακέτα που σας περιμένουν στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη. Πέρα από τη μεγαλοπρεπή διαμονή, ανακαλύψτε τις μοναδικές γευστικές εμπειρίες που προτείνουν οι σεφ των ξενοδοχείων για το Αναστάσιμο Δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα τιμώντας τις γαστρονομικές παραδόσεις των ημερών. Συνώνυμα της γενναιόδωρης ελληνικής φιλοξενίας τα τελευταία 60 χρόνια, τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη σας περιμένουν για να ζήσετε το Πάσχα με λαμπρότητα και κατάνυξη.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

 

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική μπροσούρα με τα πακέτα διαμονής για το Πάσχα στα ξενοδοχεία του ομίλου Διβάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας