Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Έξι ξενοδοχεία του oμίλου Mitsis στα 100 καλύτερα του κόσμου για το 2017

Έξι ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis Hotels βραβεύθηκαν ανάμεσα στα 100 καλύτερα του κόσμου για το 2017, στα Starway World Best Hotels Awards που απένειμε ο Tour Operator Coral Travel. Μάλιστα, το ξενοδοχείο Mitsis Ramira Beach Hotel στην Κω αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής των βραβείων και βραβεύθηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο!

Στην αξιολόγηση συμμετείχαν 6.346 ξενοδοχεία σε 92 προορισμούς από 38 χώρες. Συνολικά, 14 ελληνικά ξενοδοχεία κέρδισαν μια θέση ανάμεσα στα 100 καλύτερα για το 2017, σύμφωνα με τις εντυπώσεις των Ρώσων ταξιδιωτών, έξι εκ των οποίων ανήκουν στον Όμιλο Mitsis Hotels.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στην Πρόεδρο του Ομίλου κα. Χριστίνα Μήτση (φωτογραφία), σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Μαρτίου, στο Κέντρο Θεάτρου της Μόσχας “Cherry Orchard”, ενώπιον 400 καλεσμένων, εκπροσώπων ξενοδοχείων, Πρεσβειών, Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού, Αεροπορικών εταιριών, τουριστικών γραφείων του Coral Travel και δημοσιογράφων.

Τα ξενοδοχεία αναδείχθηκαν ανεξάρτητα από την κατηγορία τους σε αστέρια και οι ταξιδιώτες αξιολόγησαν το προσωπικό τους, τα δωμάτια, το φαγητό και το ποτό, την καθαριότητα, τις υπηρεσίες για παιδιά, τον κήπο, την πισίνα και τις εγκαταστάσεις αθλητισμού και αναψυχής.

 

Ο Όμιλος MITSIS HOTELS
Ο Όμιλος Mitsis Hotels, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, πρωτοπορεί εδώ και 40 χρόνια στην Ελληνική τουριστική βιομηχανία, καθοδηγούμενη από την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και την υπόσχεση μιας ασύγκριτης εμπειρίας διακοπών. Με 17 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό του σε μερικούς από τους ωραιότερους προορισμούς της χώρας, ο Όμιλος MITSIS HOTELS προσφέρει επιπρόσθετη αξία και ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε όλα του τα ξενοδοχεία μέσα από ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας. Τα MITSIS HOTELS έχουν κερδίσει έναν μεγάλο αριθμό βραβείων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς σαν αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν, τη συνεισφορά τους στην αναβάθμιση του τουρισμού της χώρας, καθώς επίσης και για το σεβασμό τους στο φυσικό περιβάλλον.

Post Tags
Share Post