Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Έξι ξενοδοχεία θα λειτουργήσει ο όμιλος Δουζόγλου σε Αθήνα, Πειραιά, Κηφισιά και Μύκονο

 

Ο όμιλος των επιχειρήσεων του ομογενή επιχειρηματία από τη Βενεζουέλα Θεόδωρου Δουζόγλου σχεδιάζει επενδύσεις πάνω από 100.000.000 ευρώ για τη λειτουργία συνολικά έξι πολυτελών ξενοδοχείων στην Αττική και στη Μύκονο.

 

Τα σχέδια του κ. Δουζόγλου πρoβλέπουν:

1. Την κατασκευή 5άστερου ξενοδοχείου 150 κλινών σε παραθαλάσσια περιοχή στην Ελιά της Μυκόνου. Το ύψος της επένδυσης χωρίς να υπολογίζεται η αγορά της έκτασης θα ξεπεράσει τα 12 εκατ. ευρώ.

2. Την επαναλειτουργία, μετά από ριζική ανακαίνιση, του ιστορικού ξενοδοχείου «Πεντελικόν», στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς. Η συνολική επένδυση του ομίλου για το πρώην «Πεντελικόν» θα ξεπεράσει τα 37 εκατ. ευρώ (23,1 εκατ. ευρώ δόθηκαν για την απόκτηση του ξενοδοχείου μέσω πλειστηριασμού και πάνω από 12 εκατ. για ανακαίνιση).

3. Τη λειτουργία ενός νέου μικρού 5άστερου ξενοδοχείου στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς. Το ύψος της επένδυσης θα φθάσει περίπου σε 2,4 εκατ. ευρώ.

4. Τη ριζική ανακαίνιση του κλειστού ξενοδοχείου Mistral πάνω από το Μικρολίμανο (Καστέλλα) του Πειραιά, επενδυτικού προγράμματος 5 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο θα αναβαθμιστεί από την κατηγορία των τριών στην κατηγορία των τεσσάρων αστέρων. Η εξαγορά και η ανακαίνιση του κτηρίου θα ξεπεράσουν τα 10 εκατ. ευρώ.

5. Τη μετατροπή κτηρίου που πριν από τρία χρόνια εξαγόρασε από τον ΟΤΕ έναντι περίπου 13 εκατ. ευρώ, στην οδό Σταδίου, απέναντι από την παλιά Βουλή, σε 5άστερο ξανοδοχείο, υλοποιώντας επένδυση ύψους περίπου 12 εκατ. ευρώ.

6. Σημειώνεται ότι ο όμιλος έχει εξαγοράσει έναντι ποσού 16,9 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο Λητώ στην πόλη της Μυκόνου.

 

Πηγή: www.economistas.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram