Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Έξι νέα ξενοδοχεία σε Σπέτσες, Μονεμβασιά, Ανατολική Μάνη, Λήμνο, Χανιά

 

Από αρμόδιες Υπηρεσίες εγκρίθηκε η δημιουργία νέων ξενοδοχείων:

 

Από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων εγκρίθηκε η υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου 4399/2016:

1. Του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «ΠΡΙΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΑΕ» με διακριτικό τίτλο «ΠΡΙΜΟ ΑΕ», που αναφέρεται στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 60 δωματίων / 146 κλινών, στην περιοχή Χέρωμα των Σπετσών.

2. Του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «ΜΙΝΩΑΣ ΙΚΕ» που αναφέρεται στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου 200 δωματίων / 560 κλινών στο Δήμο Μονεμβασιάς της Λακωνίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

3. Του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «ΣΦΟΥΝΗΣ ΑΕ» με διακριτικό τίτλο «ARMONIA HOTEL RESORT & SPA» που αναφέρεται στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 44 δωματίων / 97 κλινών, στη θέση ΖΕΜΑΤΑΣ – ΕΒΓΑΤΗΣ της Δημοτικής Ενότητας Μύρινας της Λήμνου.

4. Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου εγκρίθηκε η υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΝΗΣ Ι.Κ.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΝΗΣ» στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Δ΄ κύκλος), που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου στο Λιμένι της Δημοτικής Ενότητας Οιτύλου του Δήμου Ανατολικής Μάνης της Λακωνίας.

5. Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου εγκρίθηκε η υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ» στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Δ΄ κύκλος), που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου στο Λαγκαδάκι του Δήμου Ανατολικής Μάνης της Λακωνίας.

6. Από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Χανίων εγκρίθηκε η δημιουργία 4άστερου ξενοδοχείου με πισίνες και κέντρο ευεξίας στον οικισμό Βαμβακάδες του Δήμου Καντάνου – Σελίνου των Χανίων, από την ιδιοκτήτρια εταιρεία «Ι. ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» και τη μισθώτρια «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ».