Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εγκρίθηκε:
1. Η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» των άρθρων 59 έως 61 του νόμου 4399/2016, του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «ΚΟΥΠΡΙΝΤΖΙΩΤΗΣ ΙΚΕ», που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων δυναμικότητας 20 δωματίων – 50 κλινών, στο Δήμο Νοτίου Πηλίου της Μαγνησίας.
2. Η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» των άρθρων 59 έως 61 του νόμου 4399/2016, του επενδυτικού σχεδίου της «ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΙΚΕ» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων δυναμικότητας 13 δωματίων – 26 κλινών, στο Δήμο Βόλου.
3. Η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» των άρθρων 59 έως 61 του νόμου 4399/2016, του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΙΚΕ», που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων, δυναμικότητας 20 δωματίων – 52 κλινών, στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου της Μαγνησίας.
4. Η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» των άρθρων 59 έως 61 του νόμου 4399/2016, του επενδυτικού σχεδίου της υπό σύσταση «ΙΩΛΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΙΚΕ», που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων δυναμικότητας 50 κλινών στο Δήμο Βόλου.
5. Η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» των άρθρων 59 έως 61 του νόμου 4399/2016, του επενδυτικού σχεδίου της «ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», που αναφέρεται στη δημιουργία 4άστερου ξενοδοχείου δυναμικότητας 24 δωματίων – 64 κλινών από εκμετάλλευση παλιάς αποθήκης στο Δήμο Βόλου.
6. Η υπαγωγή στο καθεστώς ενίσχυσης «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» των άρθρων 59 έως 61 του νόμου 4399/2016, του επενδυτικού σχεδίου της «ΑΘ. ΒΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ», που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων 16 δωματίων – 40 κλινών στη Σκιάθο.