Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

RevitUp & EyeWide στο ΠΜΣ Φιλοξενίας & Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού» του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (Hellenic Mediterranean University), φιλοξένησε την Τετάρτη 22/02/2023 τον Μηνά Λιαπάκη, co-founder της RevitUp.direct & CEO της EyeWide Digital Marketing Agency.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η ομιλία του κ. Λιαπάκη με θέμα «Τα Βήματα του Σύγχρονου Ταξιδιώτη», πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος «Σύγχρονες Μέθοδοι Προώθησης και Διανομής στις Τουριστικές Επιχειρήσεις», με διδάσκοντα τον Δρ. Νικόλαο Τριχά.

Σκοπός της ομιλίας ήταν να εξοικειώσει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και τις φοιτήτριες με τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις για την προσέλκυση πελατών στις διαφορετικές φάσεις ενός ταξιδιού.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του μαθήματος «Revenue Management» με διδάσκοντα τον Δρ. Μάρκο Κουργιαντάκη, φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Καψετάκης, Sales Manager της RevitUp.direct, σε μια εξαιρετική διάλεξη που αφορούσε ένα case study επιτυχημένης διαχείρισης εσόδων σε μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα («Palmera Case Study»).

Ο κ. Καψετάκης είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και πλέον συμβουλεύει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές!