Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Η Everty εξαγόρασε το 5άστερο Elounda Gulf Villas

Η επενδυτική εταιρεία ακινήτων Everty ανακοίνωσε την εξαγορά του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Elounda Gulf Villas, που βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης.

Πρόκειται για την τρίτη επενδυτική κίνηση της Everty στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα, μετά την ανάπτυξη των Petrothalassa Villas στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου και την εξαγορά του ξενοδοχείου Iconic Santorini στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το Elounda Gulf Villas

Το Elounda Gulf Villas αποτελείται από 15 σουίτες και 18 ιδιωτικές βίλες οι οποίες προσφέρουν στους επισκέπτες έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης, στυλ και κομψότητας.

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του συγκροτήματος προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις, μοναδικές υπηρεσίες και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Οι επισκέπτες μπορούν να γευθούν εκλεκτά τοπικά πιάτα, να χαλαρώσουν στο Beach Club ή να απολαύσουν το Elixir Spa, ενώ τα παιδιά τους απολαμβάνουν το Kids Club με την φροντίδα μιας ομάδας που θα τους αφοσιωθεί πλήρως.

Ως μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το Elounda Gulf Villas ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και έχει συγκεντρώσει πολυάριθμες διεθνείς διακρίσεις υψηλού κύρους, έχοντας αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ένταξη του Elounda Gulf Villas στο ξενοδοχειακό μας χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα. Η εξαιρετική τοποθεσία και τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του έργου το καθιστούν μια αξιοσημείωτη επενδυτική ευκαιρία. Στόχος της Everty είναι να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις και υποδομές του Elounda Gulf Villas και να συνεχίσει να προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλες υπηρεσίες και εμπειρίες», δήλωσε ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty Greece.