Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

EUROCERT: Συμμετοχή του Εντεταλμένου Συμβούλου Π. Θεοφανόπουλου στην κριτική επιτροπή των Greek Hospitality Awards

Μέλος της κριτικής Επιτροπής των Greek Hospitality Awards 2020 αποτέλεσε ο εντεταλμένος Σύμβουλος της EUROCERT, Παναγιώτης Θεοφανόπουλος.

Ειδικότερα, τα φετινά Βραβεία «Greek Hospitality Awards 2020», διοργανώθηκαν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής τουριστικής επιχειρηματικότητας.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της EUROCERT, Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, είχε τη χαρά το προηγούμενο διάστημα να συμμετέχει στην Κριτική Επιτροπή της υψηλού επιπέδου διοργάνωσης, που βασίζεται σε αυστηρά κριτήρια για την ανάδειξη των βραβευθέντων.

«Είναι τιμή μου που είχα την ευκαιρία να αποτελέσω μέρος των Greek Hospitality Awards 2020, που στοχεύουν στην ενίσχυση του κλάδου και συνολικά του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, ακόμα και σε ιδιαίτερες και κρίσιμες περιόδους», είπε ο κ. Θεοφανόπουλος.

Η EUROCERT είναι ένας ελληνικός οργανισμός επιθεωρήσεων, ελέγχων και πιστοποιήσεων που παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες ελέγχων/πιστοποιήσεων σε κλάδους όπως είναι τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media