Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

EUROCERT: Νέο logo με ισχυρό συμβολισμό

Μια καινούρια σελίδα στην ιστορία της εγκαινιάζει η EUROCERT προχωρώντας σε ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας.

Ειδικότερα, η νέα εταιρική ταυτότητα της EUROCERT, η οποία σχεδιάστηκε από την 2yolk, υλοποιείται σε μια χρονική στιγμή που σηματοδοτεί το πέρασμά της σε μία νέα εποχή.

Ο νέος λογότυπος αποτελεί μια γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον της EUROCERT, η οποία εισέρχεται στην τρίτη δεκαετία δραστηριότητάς της στην Ελλάδα και σε άλλες 43 χώρες παγκοσμίως, προσβλέποντας ταυτόχρονα σε νέα πεδία ανάπτυξης και νέες αγορές.

Κεντρικό στοιχείο του νέου Λογοτύπου είναι, με τον ισχυρό διαχρονικό συμβολισμό του αριθμού επτά, τα επτά αστέρια, τα οποία αντιστοιχούν στις επτά αρχές της EUROCERT: Ακεραιότητα, Αξιοπιστία, Ποιότητα, Εμπιστοσύνη, Καινοτομία, Πάθος και Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Οι αρχές αυτές είναι ο πλοηγός της EUROCERT για το μέλλον. Έτσι, η εικαστική έμπνευση του Λογοτύπου παίρνει το σχήμα του πτερυγίου του πηδαλίου ενός πλοίου, δηλαδή του οργάνου με το οποίο χαράσσεται απαρέγκλιτα η πορεία του.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.
Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως.

Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post