Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Έτοιμο το 2020 το νέο 5άστερο Robinson Club Ierapetra στην Ιεράπετρα του νομού Λασιθίου

Προχωρούν οι διαδικασίες για την έναρξη της κατασκευής της νέας ξενοδοχειακής επένδυσης της TUI στην Κρήτη. Πρόκειται για την κατασκευή και λειτουργία του 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Robinson Club Ierapetra» στη θέση Άγιοι Τεσσαράκοντα του δήμου Ιεράπετρας.

Πριν λίγες ημέρες εγκρίθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων του υπουργείου Τουρισμού, η άδεια δόμησης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, που συνολικά θα είναι δυναμικότητας 350 δωματίων με 800 κλίνες.

Το «Robinson Club Ierapetra», που προγραμματίζεται να είναι έτοιμο το 2020, έρχεται να προστεθεί στα Robinson Club Kyllini Beach στην Κυλλήνη του νομού Ηλείας και Club Daidalos στην Κω.

 

Το συγκρότημα θα αποτελείται από ισόγεια ή διώροφα συγκροτήματα δωματίων και κεντρικό κτήριο (διώροφο με υπόγειο) κοινοχρήστων λειτουργιών.

Ένα μέρος των συγκροτημάτων (double rooms και family rooms) πρόκειται να αναπτυχθούν γύρω από τη μεγάλη κεντρική πισίνα και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν θέα σε αυτήν.

Τα υπόλοιπα συγκροτήματα των δωματίων (double rooms, deluxe suites και junior suites) θα προσφέρουν θέα στη θάλασσα.

Σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, προβλέπεται η επέκταση του εστιατορίου, ένας επιπλέον ανεξάρτητος χώρος εστίασης και ένα επιπλέον bar με τους ημιυπαίθριους χώρους του.

 

Πηγή: Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Βασιλικής Κουρλιμπίνη στο capital.gr.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram