Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Με γενική φιλοσοφία και μότο, ότι η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα βασίζεται και στην αξία προς τον συνάνθρωπο, η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. – Cactus Hotels πραγματοποίησε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της, σε συνεργασία με την ομάδα αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Για 5η φορά και με τη μεγαλύτερη έως τώρα συμμετοχή σε συγκέντρωση μονάδων αίματος, η εταιρεία δείχνει την αλληλεγγύη της σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. – Cactus Hotels αναγνωρίζει ότι μια επιχείρηση δεν πρέπει να κρίνεται μόνο βάσει της ποιότητας των υπηρεσιών της, των οικονομικών της αποτελεσμάτων αλλά και της συμβολής της στην κοινωνία στο σύνολό της.

Η δέσμευσή της προς αυτήν την κατεύθυνση δημιουργεί το κοινωνικό προφίλ της εταιρείας και τη διαμόρφωση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η κοινωνική ευθύνη διαρθρώνεται μέσω ενός συνόλου δραστηριοτήτων και δράσεων:

• Σειρά εκδηλώσεων για την προώθηση του τοπικού στοιχείου.

• Χρήση τοπικών προϊόντων και επιλογή τοπικών προμηθευτών.

• Ενθάρρυνση των πελατών να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες από τοπικούς προμηθευτές και να στηρίξουν τοπικές επιχειρήσεις εστίασης.

• Ενθάρρυνση του προσωπικού να συμμετάσχει σε ξενοδοχειακές δραστηριότητες που σχετίζονται με περιβαλλοντικά ζητήματα ή άλλες εθελοντικές ενέργειες.

• Οργάνωση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης (δενδροφύτευση, καθαρισμός παραλιών κ.λπ.)

• Χορηγίες, δωρεές σε τοπικούς συλλόγους, σε σχολεία, σε αθλητικές ομάδες, σε κοινωνικές δομές, σε ευπαθείς ομάδες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post