Σάββατο 21 Μαϊου 2022

15η Εθελοντική Αιμοδοσία με την ΑΝΕΚ LINES

Η ΑΝΕΚ LINES, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία, ένωσε για 15η φορά τις δυνάμεις της με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» και πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στα Κεντρικά Γραφεία της στα Χανιά εθελοντική αιμοδοσία: μια διαδικασία θεσμό για την εταιρεία.

Στα πρώτα βήματα μετά την πρωτόγνωρη συγκυρία που ζήσαμε το προηγούμενο διάστημα με την εξάπλωση του COVID και τώρα που η ανάγκη για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας είναι πιο σημαντική από ποτέ, οι άνθρωποι της ΑΝΕΚ LINES, πληρώματα και εθελοντές συμμετείχαν στην αιμοδοσία δίνοντας ισχυρό παρών σαν #miaomada.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 29 πολύτιμες μονάδες αίματος, που θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών  του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Χανιών «Άγιος Ιωάννης», Δέσποινα Ροδουσάκη, υπογράμμισε: «Σήμερα πιο πολύ από ποτέ, χρειάζεται να δείξουμε με την ενεργή συμμετοχή μας, ότι είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μέσα από απλές πράξεις δίνουμε ελπίδα για ζωή. Οι μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν αποτελούν «ανάσα ζωής» για πολλούς συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε την ANEK LINES που ενισχύει σταθερά τις προσπάθειες μας, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τη ζωτικής σημασίας συνεισφορά της στην τοπική μας κοινωνία».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ANEK LINES, Γιώργος Κατσανεβάκης, υπογράμμισε στο πλαίσιο της εθελοντικής αιμοδοσίας: «Για όλους εμάς στην ΑΝΕΚ LINES, η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ένα από τα πιο απτά και ανιδιοτελή δείγματα κοινωνικής προσφοράς. Πιστοί στο όραμά μας να στηρίζουμε τον τόπο και τους ανθρώπους του και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας για τη Δημόσια Υγεία που ειδικά στις μέρες μας χρειάζεται τη συνεισφορά όλων μας, συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη την ελπίδα για τη ζωή, μέσα από την αιμοδοσία. Για να δώσουμε όλοι μαζί αισιοδοξία σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Για μία ακόμα φορά ο γνωστός και πολυβραβευμένος Χανιώτης σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης επιμελήθηκε αφιλοκερδώς με ιδιαίτερη ευαισθησία το σποτ προβολής της εθελοντικής αιμοδοσίας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post