Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Το πρώην Ermioni Club κοντά στο Πόρτο Χέλι μετατρέπεται σε πολυτελές resort

Άραβας επενδυτής εξαγόρασε το 2019 το «Ermioni Club», ένα παλιό ξενοδοχειακό συγκρότημα που βρίσκεται σε έκταση 220 στρεμμάτων κοντά στο Πόρτο Χέλι της Αργολίδας, με σκοπό μετά από ριζική ανακατασκευή να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο έξι αστέρων, με βίλες, εστιατόρια κ.ά.

Πρόκειται για το 49χρονο σεΐχη Ταχνούν μπιν Ζαγέντ αλ Ναϊάν, στον οποίο ανήκει το Royal Group, ένας μεγάλος όμιλος με δεκάδες εταιρείες που έχει κύκλο εργασιών 75 δισ. δολάρια.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Παράλληλα ο σεΐχης είναι σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και αρχηγός των Μυστικών Υπηρεσιών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τίτλος που του προσδίδει μεγάλη εξουσία, αλλά και μια μυστικότητα σε ό,τι αφορά τόσο τον επαγγελματικό όσο και τον ιδιωτικό του βίο…

 

Πηγή: www.protothema.gr

Σημείωση:

1. Διαβάσαμε στο site του τουριστικού γραφείου Smile Acadimos (www.smileacadimos.gr), ότι το Ermioni Club, που βρίσκεται στην περιοχή Πετροθάλασσα Ερμιονίδας, μέσα σε ένα απέραντο κήπο με πορτοκαλιές, μανταρινιές και λεμονιές, σε απόσταση έξι χιλιομέτρων από το κέντρο της Ερμιόνης, διαθέτει 200 δωμάτια στο κεντρικό κτήριο και 150 bungalows, πισίνα, τέσσερις παραλίες, γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, μίνι γκολφ και ποδοσφαίρου, υπαίθριο θέατρο κ.ά.

2. Σε σελίδα στο facebook διαβάσαμε ότι λειτουργούσε μέχρι και το 2018 ως VILLAGGIO CLUB ERMIONI από ιταλική εταιρεία.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post