Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ergon House: Το νέο foodie hotel της Αθήνας ζητάει προσωπικό

Σε boutique ξενοδοχείο θα μετατραπεί το κτήριο που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 23, πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος, όπου μέχρι πριν από λίγα χρόνια στεγαζόταν το ισπανικό Ινστιτούτο Θερβάντες.

Το κτήριο έχει νοικιαστεί από τον όμιλο ERGON Foods, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία που προσφέρει προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών τα τελευταία εννέα χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η οποία θα το μετατρέψει σε «foodie hotel» που θα ονομάζεται «Ergon House Athens».

Το «Ergon House Athens» θα αποτελέσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και καινοτόμα ξενοδοχειακά projects στην Ελλάδα, καθώς θα συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τους τομείς της εστίασης και της φιλοξενίας, με μια «σκεπαστή» αγορά από την οποία οι επισκέπτες – πελάτες θα μπορούν να προμηθευτούν κρέας, ψάρια, προϊόντα μαναβικής, χώρους εστίασης και ξενοδοχείο με 38 δωμάτια.

Η ERGON, ανάρτησε τις πρώτες αγγελίες και αναζητά ενθουσιώδεις και γεμάτους όρεξη ανθρώπους για να στελεχώσουν την ομάδα της στο νέο project του ομίλου στο κέντρο της Αθήνας.

 

Δείτε ΕΔΩ τις αγγελίες για το Ergon House Athens.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram