Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Εργασίες ανάδειξης μονοπατιών στο πλαίσιο της ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού στα Χανιά

Υπεγράφη χθες, 27 Φεβρουαρίου 2020, από το Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον ανάδοχο εργολάβο, η σύμβαση για την ανάδειξη μονοπατιών στα πλαίσια της ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο Δήμο Χανίων.

Στο πλαίσιο της σύμβασης προβλέπονται εργασίες για την αξιοποίηση, ανάδειξη, αποκατάσταση και δημιουργία ενός δικτύου φυσιολατρικών/πεζοπορικών διαδρομών, ενώ θα τοποθετηθεί φυσική σήμανση με τοποθέτηση πινακίδων και τεχνικών χαρακτηριστικών, για τις παρακάτω πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Χανίων.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Συγκεκριμένα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, για τη Δημοτική Ενότητα Ακρωτηρίου στην περιοχή Σταυρού – Μονή Γουβερνέτου, για τη Δημοτική Ενότητα Κεραμειών στις περιοχές Ψυχρό Πηγάδι – Χαλασέ, Κάμποι – Καταφύγιο Βόλικα – Μηλέ, Φαράγγι Δικτάμου και Φαράγγι Αγ. Γεωργίου (Κυκλαμίνου) και τέλος για τη Δημοτική Ενότητα Θερίσου στις περιοχές Θέρισο – Αλιάκες – Μονοσκαφίδι και Βαρύπετρο – Κάστελλος – Φαράγγι Θερίσου.

«Αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, ενισχύουμε το τουριστικό μας προϊόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σχετικά με την υπογραφή της σύμβασης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 47.048,18 ευρώ με Φ.Π.Α και οι εργασίες προβλέπονται να ξεκινήσουν άμεσα.

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media