Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Έρευνα: Έξι το πρωί η καταλληλότερη ώρα για να κλείσει ο ταξιδιώτης φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η παγκόσμια μηχανή ταξιδίων Skyscanner, την οποία χρησιμοποιούν περισσότεροι από 70 εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο μηνιαίως, ο φθηνότερος προορισμός για αεροπορικά εισιτήρια από την Ελλάδα είναι η Σόφια, με τη Νάπολη και το Βερολίνο να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα και την Πάφο και τη Ρώμη στην τέταρτη και πέμπτη θέση.

Όπως απεικονίζει το γράφημα, οι προορισμοί που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρήματος, δηλαδή τη μεγαλύτερη έκπτωση είναι, ξεκινώντας από την πρώτη θέση και κατεβαίνοντας στην 5η, η Κως, η Σαντορίνη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, ενώ η Βαρκελώνη βρίσκεται στη πέμπτη θέση των προορισμών.

Σε ό,τι αφορά τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς το Λονδίνο παραμένει κυρίαρχο στην 1η θέση, η Ρώμη και το Άμστερνταμ ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση, το Βερολίνο στην 4η θέση και η Νέα Υόρκη στην 5η θέση για τους Έλληνες ταξιδιώτες την Black Friday.

Στο κρίσιμο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη ώρα για να βρεις φθηνά αεροπορικά και σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Skyscanner, η φθηνότερη ώρα για να βρει ο Έλληνας ταξιδιώτης τα φθηνότερα αεροπορικά είναι 6 το πρωί.

«Η Black Friday είναι μια καλή ευκαιρία για κάθε ταξιδιώτη να κλείσει αεροπορικά, είτε για ένα ταξίδι αναψυχής, είτε απλά για να επιστρέψει στη βάση του», τονίζει η Lisa Tyndall, Grown Manager της Skyscanner και συνεχίζει: «Βλέποντας τα στοιχεία που προκύπτουν από το 2017 διαπιστώνουμε ότι 6 το πρωί είναι η φθηνότερη ώρα για να κλείσει ο ταξιδιώτης αεροπορικά εισιτήρια από την Ελλάδα. Φέτος δημιουργήσαμε μια ειδική σελίδα για τις προσφορές την Black Friday όπου κάθε ταξιδιώτης θα μπορεί να βρει τις καλύτερες προσφορές συγκεντρωμένες, ώστε να κλείσει τα φθηνότερα αεροπορικά!».

Post Tags
Share Post